Book an Appointment with Fakulteta za šport: Pozdravljeni!

Pred vami je prijavni obrazec za meritve telesne zmogljivosti SLOfit odrasli, ki bodo potekale na Fakulteti za Šport v Ljubljani.
Vljudno vas prosimo, da nam zaupate vaše osebne podatke ter izberete želeni datum in uro meritev. Meritve bodo opravljene v skladi z ukrepi Republike Slovenije za omejitev širjenja virusa SARS-CoV-2, zato v določenem terminu sprejmemo le omejeno število udeležencev.
Meritve bodo za posameznika trajale predvidoma 75 minut.

POZOR, ko boste izpolnili prijavni obrazec se vam bo na koncu prikazalo potrdilo termina in navodila za udeležbo na meritvah. Potrditvene elektronske pošte ob prijavi ne boste prejeli zato vas prosimo, da si zabeležite izbran termin in preberete navodila pred meritvami.

Z oddajo prijavnega obrazca in rezervacijo termina potrjujete, da ste seznanjeni s pogoji uporabe aplikacije picktime, ki so navedeni na spletnem naslovu https://www.picktime.com/privacy.html, in se z njimi strinjate. Prav tako se strinjate, da organizator meritev zbira vaše osebne podakte. Podatkov organizator ne bo delil tretjim osebam in jih bo uporabljal zgolj za namen komunikacije za namen SLOfit odrasli.V primeru nejasnosti, nas lahko kontaktirate na telefonsko številko: 031 278 074 ali po elektronski pošti: tjasa.ocvirk@fsp.uni-lj.si

** če bi se želeli udeležiti izbranega termina in je le ta zapolnjen, nas lahko kontaktirate na telefonsko številko in skupaj bomo poiskali rešitev

Lep pozdrav,
Tjaša Ocvirk
Fakulteta za šport
Sports/Meritve telesne zmogljivosti